Diskmaskiner

Både restauranger och caféer behöver kunna diska tallrikar, skålar bestick och annat. Vi erbjuder olika storlekar beroende på hur stor din verksamhet är.

Genom ett leasingavtal kan du oavsett om du driver en butik, ett café eller en restaurang leasa din diskmaskin. Detta är bra för dig som vill investera i utrustning med bibehållen likviditet. Kontakta oss så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag.


Restaurangsutrustning - ring oss!


Visar alla 2 resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
LC900

LC900

Mått BxDxH cm:
62.5 x 76 x 146

47.000kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
LF322E

LF322E

Mått BxDxH cm:
60 x 60 x 82

30.000kr
Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter