Restaurangdiskmaskiner

Både restauranger och caféer behöver kunna diska tallrikar, skålar bestick och annat. Vi erbjuder olika storlekar beroende på hur stor din verksamhet är.

Genom ett leasingavtal kan du oavsett om du driver en butik, ett café eller en restaurang leasa din diskmaskin. Detta är bra för dig som vill investera i utrustning med bibehållen likviditet. Kontakta oss så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag.


Restaurangsutrustning - ring oss!


Visar alla 2 resultat

Restaurangsutrustning - ring oss!


Att tänka på före köpet

Oavsett om din verksamhet är en större restaurang, en mindre krog eller ett kafé så använder ni troligen tallrikar, bestick, glas, koppar etc för att servera era måltider till gästerna. Det är viktigt att man diskar dessa ordentligt mellan besöken och därför är en diskmaskin att föredra framför handdiskning.

Vissa modeller som LF322E ovan har till och med ett grovdiskprogram som endast tar 8 minuter vilket rengör de mest inbrända plåtar och kastruller.

Tömningspump

Om vattnet måste ledas till en avloppsstam eller golvbrunn så behöver du ha en maskin som har tömningspump. Finns det dock en golvbrunn i närheten så behövs detta inte.

Diskbackar

Det följer ofta med någon eller ett par backar så att du kommer igång, men var medveten om att du kan behöva köpa fler för att klara av en större diskvolym. Standardmåttet på dessa är 50 cm * 50 cm, men kontrollera innan du köper att det är denna storlek som gäller även på din maskin.

Disk och torkmedel

Detta är något som inte ingår när du köper en diskmaskin utan du måste köpa till detta. Därför är det bra att veta vad det ska vara för disk och torkmedel till maskinen du köper. Dock så finns det ofta doseringsutrustning med så att du inte själv behöver dosera inför varje disk.

Rengöring

Även om en diskmaskin kan tyckas spolas konstant med rengöringsmedel och vatten så behöver även dessa rengöras regelbundet. Det bästa är att göra detta dagligen så att man undviker uppbyggnad av ex rödmögel som faktiskt är giftigt.

Rengöringen görs med fördel genom att tömma maskinen och spola ur den och i den mån det behövs även skura med något skonsamt rengöringsmedel. Behövs det tar man även loss lösa delar som silar, utmatningsgardiner, spolarmar etc. Efter att man satt tillbaka delarna bör man spola ur den ännu en gång innan man sätter igång den och skickar in nästa laddning disk.

Visar alla 2 resultat