Kombiugnar

RATIONAL AG är marknads – och teknikledaren inom utrustning för professionella kök. Varje dag produceras cirka 120 miljoner måltider världen över i RATIONAL-ugnar. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder dessa ugnar som ligger i framkant oavsett om du grillar kyckling i butik eller driver ett professionellt restaurangkök. Kontakta oss så guidar vi dig till den lösning som passar bäst för just era behov.

Genom ett leasingavtal kan du oavsett om du driver en butik, ett café eller en restaurang leasa din ugn. Detta är bra för dig som vill investera i utrustning med bibehållen likviditet. Kontakta oss så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag.

Visar alla 6 resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rational CombiMaster Plus 101 El

Rational CombiMaster Plus 101 El

Mått BxDxH cm:
84.7 x 77.1 x 104.2

91.200kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rational CombiMaster Plus 201 El

Rational CombiMaster Plus 201 El

Mått BxDxH cm:
87.9 x 79.1 x 178.2

177.600kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rational CombiMaster Plus 61 El

Rational CombiMaster Plus 61 El

Mått BxDxH cm:
84.7 x 77.1 x 78.2

62.400kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rational SelfCookingCenter 101 El Kombiugn

Rational SelfCookingCenter 101 El Kombiugn

Mått BxDxH cm:
84.7 x 77.1 x 104.2

117.600kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rational SelfCookingCenter 201 El Kombiugn

Rational SelfCookingCenter 201 El Kombiugn

Mått BxDxH cm:
87.9 x 79.1 x 178.2

197.760kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rational SelfCookingCenter 61 El Kombiugn

Rational SelfCookingCenter 61 El Kombiugn

Mått BxDxH cm:
84.7 x 77.1 x 78.2

91.200kr

Restaurang och butiksutrustning - Ring så hjälper vi dig!


Ugnar

Om Combimaster Plus

För dig som vill ha en självrengörande ugn men inte är i behov av alla finesser en SCC kan erbjuda.
Att laga mat kräver precision. Lika mycket av kocken som av hans verktyg. CombiMaster® Plus arbetar exakt i alla hänseenden: Tekniken är innovativ och främjar kockens individuella hantverk och yrkesstolthet.
Den är robust och enkel att använda – och övertygar med funktioner som alltid garanterar högsta kvalitet på maten. Resultatet är krispiga stekytor, saftiga stekar, intensiva aromer, klara färger och bevarade vitaminer och mineralämnen. Allt detta är möjligt tack vare ett exakt styrt ugnsklimat och noggrann inställning av temperatur, luftfuktighet, fläkthastighet och tillagningstid.

Fördelarna i korthet:

• Gränslöst många tillagningsmöjligheter
• Optimalt ugnsklimat
• Enastående tillagningsprestanda
• Väldigt enkel att använda

CombiMaster® Plus är en skräddarsydd lösning för alla som vill ha en klassisk kombiugn och föredrar att arbeta manuellt. Ugnen imponerar med hjälp av förstklassig matlagningskvalitet, minskad råvaruanvändning, lägre energiförbrukning och tydliga tidsbesparingar.
Den har ett blygsamt utrymmesbehov. Tidigare behövde du flera olika typer av utrymmes- och arbetskrävande utrustning – nu fixar du alltsammans i en kombiugn på mindre än 1 m² uppställningsyta.
Tack vare den nya, automatiska rengöringsfunktionen hålls CombiMaster® Plus alltid ren och hygienisk – och rengöringen utförs även över natt om så önskas.

Om SCC (SelfCookingCenter)

Med SelfCookingCenter® avlastar eller ersätter du ett stort antal specialiserade maskiner i köket, som varmluftsugnar, rotisserier, stekbord, grytor, fritöser och ångkokare. På mindre än ca 1 m² kan du grilla, steka, baka, ångkoka, sjuda, blanchera och pochera maten. Det spelar ingen roll om du tänker laga kött, fisk, fågel, grönsaker, äggrätter, bakverk eller desserter. SelfCookingCenter® ger dig nästan obegränsade valmöjligheter.

Effektiv à la carte-servering.

Allt sker i realtid – och självklart i rätt tid.
Rusningstid i à la carte-restaurangen – en rejäl utmaning som du enkelt bemästrar med iLevelControl. På bara 1 m² får du tillgång till en multifunktionell stek- och grillstation, som enkelt tar över jobbet från merparten av kökets grill- och stekpannor. Tillagningsytorna är dessutom staplade på varandra, i stället för att ta upp plats bredvid varandra. Det betyder att du kan laga de mest skiftande maträtter samtidigt, i samma ugn.

Så nu kan du alltid servera korttidsstekta och grillade à la minute-rätter precis som gästen vill ha dem – möra och saftiga på insidan, med vacker bryningsfärg.

Perfekt mise en place

Välj önskat resultat. Sätt in maten. Klart.
Aldrig tidigare har det varit enklare att få exakt den kvalitet på maten som du önskar dig. Stora eller små mängder, forell, rostbiff, schnitzel, biff eller kaka – SelfCookingCenter® gör en avgörande insats och arbetar snabbt och flexibelt precis där du behöver den. Du väljer bara hur du vill ha maten, till exempel vilken färg ytan ska få och hur saftig produkten ska vara – sedan sköter iCookingControl® resten. Den tillagar dina maträtter precis som du vill ha dem. Gång på gång och till punkt och pricka.

Alla nya inställningar visas på displayen. På så sätt vet du alltid exakt vad som händer och kan koordinera samtliga mise en place-moment med maximal precision.

Tillagning över natten utan övervakning

Förvandla natten till dag.
Tänk dig att du kommer till köket tidigt på morgonen och så är dagens stekta produkter redan färdiga. Inga problem med SelfCookingCenter®.
Du frigör både tid och kapacitet genom att använda tillagning över natt. Stek- och snittförlusterna minskar dramatiskt Större stekar av alla slag får helt oslagbar kvalitet Eftersom tillagningen avslutas med ett särskilt mognadsmoment blir köttet extra mört och saftigt – från första till sista skivan.


Restaurang och butiksutrustning - Ring så hjälper vi dig!

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter