Konditori

Konditorimontrar och liknande använder man i i stort sett alla verksamheter som har någon form av exponering för kunderna. T ex så har caféer dem för att på ett estetiskt sätt visa vad man har för kakor, tårtor och bakelser. Restauranger använder dem ofta för att visa kalla rätter som sallader och gravlax. Och I större livsmedelsbutiker så är de också använda till kalla rätter samt olika sorters bakverk.

Tveka inte att höra av dig på 08 – 121 372 80 för en kostnadsfri rådgivning – Vi hjälper dig att hitta rätt!

Visar alla 3 resultat

Konditoriutrustningen som passar allt från konditoriet & butiken till charken

Konditorikyl, eller exponeringsmonter som de också kallas, ställs med fördel kring en kassalinje såsom i kassan på butiken eller cafeet eller vid charken i en butik. Även restauranger kan dra nytta av dem för att sälja efterrätter, kallskuret, mackor och annat som behöver hållas kallt och man vill visa upp för kunden på ett estetiskt sätt.
Små som stora restauranger, butiker och cafeer kan dra nytta av det enkla sättet att snyggt exponera varorna för sina kunder. Kan kombineras med en exponeringskyl för att samtidigt sälja dricka och annat till hungriga och sugna gäster.

Enkelt och smidigt sätt att exponera till kunden

Med en öppen front och hyllor gör man det lätt för kunden att tillfredsställa sina begär av godsaker och får på så vis extra merförsäljning som man annars inte skulle fått.

Tänk på måtten & ta reda på behovet

Viktigt att tänka på är att ta måtten på ytan där man vill ställa montern. Höjden kan också vara av betydelse om man vill ha den bakom en bricklinje som är vanligt på lite större restauranger och caféer. Men minst lika viktigt är att man får plats med allt man vill. Har man många produkter att visa upp är det såklart inga problem att ha 2 eller flera bredvid varandra.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt

På grund av hur olika konditorimontrar kan se ut så har vi på Utrustningsgruppen valt att lägga upp endast ett fåtal standardiserade montrar i vår webbshop. Kontaktar du oss på 08-121 372 80 så har vi ännu mera produkter & restaurangutrustning att offerera!

Visar alla 3 resultat