Burkkylar

Burkkylen är den perfekta lösningen för Vin-, Läsk- & ölkylning!

Vi har ett brett sortiment av burkkylar tillgängligt, du hittar flera olika modeller och storlekar här nedan – Vilken passar dig bäst?

Vi säljer självklart enbart burkkylar som klarar den nya miljöförordningen från 2020.

Behöver du hjälp att hitta din Burkkyl för ditt behov så tveka inte att kontakta oss på 08-121 372 80 för kostnadsfri rådgivning.

Visar alla 3 resultat

- 4%
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Burkfrys CF77-I

Burkfrys CF77-I

Mått BxDxH cm:
56.7 x 56.7 x 83

5.300kr
- 5%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Burkfrys VOC100-I

Burkfrys VOC100-I

Mått BxDxH cm:
66 x 66 x 97

10.600kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Burkkyl CC55-I

Burkkyl CC55-I

Mått BxDxH cm:
45.7 x 45.7 x 107.6

5.800kr

En burkkyl kan användas i butiker, caféer och restauranger för att enkelt exponera öl och läsk och skapa merköp. Men det är också en produkt som man kan ha på kontoret för att kyla läsk eller varför inte öl och vin inför firmafesten.


Att använda den som en Öl-Kyl

Många företager införskaffar burkkylen till att kyla drycker till sina anställda. Anvädningsområderna är många och den har en tendens att glänsa till lite extra runt firma-festerna när backroom transformeras om till ett disco-golv. Brukar räcka med endast 2 till 3 stycken såna här badboys för att hålla drycken kyld en hel-kväll för ett medium-stort företag.

Använda den som en Coca Cola burk kyl

Ett populärt användnings område för många unga IT-Företagre med moderna och nytänkande kontors-layouter är att ha centrala burkkylar fylld med kaffin-haltiga drycker, som Coca Cola och Red Bull. Detta ser till att IT-Personalen på ett lätt och effektivt sätt kan hålla kaffin-halten på en jämn nivå under dagen.

Handla tryggt med utrustningsgruppen.se

Vi är trygga med det sammarbetet som vi har med våra leverantörer. Det betyder att vi alltid erbjuder ett års garanti om en produkt inte fungerar som den ska. Målet är att du som kund ska känna dig trygg när du handlar med oss, därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri rådgivning på 08-121 372 80 eller på mail info@utrustningsgruppen.se.

Hoppas vi hör från dig snart.

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter