Burkkylar

Burkkylen är den perfekta lösningen för Vin-, Läsk- & ölkylning!

Vi har ett brett sortiment av burkkylar tillgängligt, du hittar flera olika modeller och storlekar här nedan – Vilken passar dig bäst?

Vi säljer självklart enbart burkkylar som klarar den nya miljöförordningen från 2020.

Behöver du hjälp att hitta din Burkkyl för ditt behov så tveka inte att kontakta oss på 08-121 372 80 för kostnadsfri rådgivning.

Visar alla 3 resultat

En burkkyl kan användas i butiker, caféer och restauranger för att enkelt exponera öl och läsk och skapa merköp. Men det är också en produkt som man kan ha på kontoret för att kyla läsk eller varför inte öl och vin inför firmafesten.


Att använda den som en Öl-Kyl

Många företager införskaffar burkkylen till att kyla drycker till sina anställda. Anvädningsområderna är många och den har en tendens att glänsa till lite extra runt firma-festerna när backroom transformeras om till ett disco-golv. Brukar räcka med endast 2 till 3 stycken såna här badboys för att hålla drycken kyld en hel-kväll för ett medium-stort företag.

Använda den som en Coca Cola burk kyl

Ett populärt användnings område för många unga IT-Företagre med moderna och nytänkande kontors-layouter är att ha centrala burkkylar fylld med kaffin-haltiga drycker, som Coca Cola och Red Bull. Detta ser till att IT-Personalen på ett lätt och effektivt sätt kan hålla kaffin-halten på en jämn nivå under dagen.

Handla tryggt med utrustningsgruppen.se

Vi är trygga med det sammarbetet som vi har med våra leverantörer. Det betyder att vi alltid erbjuder ett års garanti om en produkt inte fungerar som den ska. Målet är att du som kund ska känna dig trygg när du handlar med oss, därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri rådgivning på 08-121 372 80 eller på mail info@utrustningsgruppen.se.

Hoppas vi hör från dig snart.

Visar alla 3 resultat