Minikylar

För köket, butiken, kiosken, kontoret eller restaurangen

Vi har ett stort utbud av minikylar i vårt sortiment. Minikylen är anpassad för att ha exempelvis under bardisken eller på en bänk. Det gör att du kan utnyttja ytan även när du inte har plats för kylar med full höjd. Vanligt är att ha öl, läsk och sprit på kylning och för att snabbt och lätt komma åt dem.

Även om vi inte har det uppladdat i web-shoppen ännu så är chansen stor att vi ändå har det du letar efter. ✆ Ring oss på 08-121 372 80 för kostnadsfri rådgivning så hjälper vi dig att hitta det du behöver.

Vi säljer självklart endast minikylar som klarar den nya miljöförordningen från 2020.

Visar alla 5 resultat

Restaurangsutrustning - ring oss!


Placera din minikyl väl

Som namnet tyder så är minikylen en mindre kyl som är designad att få plats vid trånga utrymmen. Många av våra kunder har varit kreativa med placeringen av sin minikyl. En del småbutker har som exempel valt att ha den vid sin kassalinje så att kassören enkelt kan nå kylvarorna som finns i.

Minikyl att ha Coca Cola, Red Bull, öl och annan läsk i

Populärt för många företagare är att skämma bort sin kontorspersonal med förfriskande läsk och energidryck. Många av de minikylar här ovan passar perfekt för att kyla ett större antal burkar Coca Cola, Red Bull, öl och annan läsk i. Vi har även en hel sektion med burkkylar för den som letar efter en annan lösning för burkkylningen.

Minkylar med glassdörrar

De flesta minikylar har en glasdörr vilket gör det enkelt för både kund och personal att se vad som finns i. En dörr, eller glasdörr hjälper även till att hålla kvar kylan och därmed ned elförbrukningen om man jämför mot en kyl med en öppen front.

Det är även bevisat att exponeringen ökar merförsäljningen av varorna som finns i Minikylen med glasdörren jämfört mot en kyl utan. Detta är något som tillverkare och leverantörer som Tefcold, Porkka, Rational, Berkel och prosafe har förstått för längesen, och det är nästan mer regel än undantag att dagens minikylar kommer med en glasdörr i dag. Om du letar efter större kylskåp för exponering så kan du besöka sektionen med exponeringskylar här

Utmärkt som Barkyl & krogskyl

Minikylarna är små och smidiga och passar utmärkt som barkyl och krogkyl. Du kan enkelt placera den här kylen under din barbänk för att ha enkel åtkomst till valfri kyld alkoholhaltig dryck. Många modeller kan du ha stående uppe på din krogbänk där den fungerar utmärkt att exponera sortimentet med sina snygga skjutdörrar av glas.

Minikyl med lås

I vissa situationer så behöver man ha lås på sin minikyl för att hålla innehållet i säkert förvar. Det kan vara en bra om man väljer att exponera dyrare kylvaror som har ett högre stöldrisk än andra, som exempel oxfilé eller Snus. Många har insätt att det finns fördelar med att ha lite mer problematiska produkter bakom ett lås. Ett exempel kan vara energidrycker som Red Bull och Monster som många skolungdomar har en tendens att köpa. Det har varit stora debatter om ämnet vid tidigare tillfällen och vi har efter det märkt att flera säljare valt att ha dessa bakom lås.


Restaurangsutrustning - ring oss!

Visar alla 5 resultat