Minikylar

För köket, butiken, kiosken, kontoret eller restaurangen

Vi har ett stort utbud av minikylar i vårt sortiment. Minikylen är anpassad för att ha exempelvis under bardisken eller på en bänk. Det gör att du kan utnyttja ytan även när du inte har plats för kylar med full höjd. Vanligt är att ha öl, läsk och sprit på kylning och för att snabbt och lätt komma åt dem.

Även om vi inte har det uppladdat i web-shoppen ännu så är chansen stor att vi ändå har det du letar efter. ✆ Ring oss på 08-121 372 80 för kostnadsfri rådgivning så hjälper vi dig att hitta det du behöver.

Vi säljer självklart endast minikylar som klarar den nya miljöförordningen från 2020.

Visar alla 5 resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA15H-I

TEFCOLD BA15H-I

Mått BxDxH cm:
60 x 52 x 87

6.900kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA25H-I

TEFCOLD BA25H-I

Mått BxDxH cm:
90 x 52 x 87

9.600kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA25S-I

TEFCOLD BA25S-I

Mått BxDxH cm:
90 x 51.5 x 87

10.400kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA30H-P

TEFCOLD BA30H-P

Mått BxDxH cm:
135.5 x 52 x 90

13.680kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA5H-I

TEFCOLD BA5H-I

Mått BxDxH cm:
50 x 52 x 87

6.500kr

Restaurangsutrustning - ring oss!


Placera din minikyl väl

Som namnet tyder så är minikylen en mindre kyl som är designad att få plats vid trånga utrymmen. Många av våra kunder har varit kreativa med placeringen av sin minikyl. En del småbutker har som exempel valt att ha den vid sin kassalinje så att kassören enkelt kan nå kylvarorna som finns i.

Minikyl att ha Coca Cola, Red Bull, öl och annan läsk i

Populärt för många företagare är att skämma bort sin kontorspersonal med förfriskande läsk och energidryck. Många av de minikylar här ovan passar perfekt för att kyla ett större antal burkar Coca Cola, Red Bull, öl och annan läsk i. Vi har även en hel sektion med burkkylar för den som letar efter en annan lösning för burkkylningen.

Minkylar med glassdörrar

De flesta minikylar har en glasdörr vilket gör det enkelt för både kund och personal att se vad som finns i. En dörr, eller glasdörr hjälper även till att hålla kvar kylan och därmed ned elförbrukningen om man jämför mot en kyl med en öppen front.

Det är även bevisat att exponeringen ökar merförsäljningen av varorna som finns i Minikylen med glasdörren jämfört mot en kyl utan. Detta är något som tillverkare och leverantörer som Tefcold, Porkka, Rational, Berkel och prosafe har förstått för längesen, och det är nästan mer regel än undantag att dagens minikylar kommer med en glasdörr i dag. Om du letar efter större kylskåp för exponering så kan du besöka sektionen med exponeringskylar här

Utmärkt som Barkyl & krogskyl

Minikylarna är små och smidiga och passar utmärkt som barkyl och krogkyl. Du kan enkelt placera den här kylen under din barbänk för att ha enkel åtkomst till valfri kyld alkoholhaltig dryck. Många modeller kan du ha stående uppe på din krogbänk där den fungerar utmärkt att exponera sortimentet med sina snygga skjutdörrar av glas.

Minikyl med lås

I vissa situationer så behöver man ha lås på sin minikyl för att hålla innehållet i säkert förvar. Det kan vara en bra om man väljer att exponera dyrare kylvaror som har ett högre stöldrisk än andra, som exempel oxfilé eller Snus. Många har insätt att det finns fördelar med att ha lite mer problematiska produkter bakom ett lås. Ett exempel kan vara energidrycker som Red Bull och Monster som många skolungdomar har en tendens att köpa. Det har varit stora debatter om ämnet vid tidigare tillfällen och vi har efter det märkt att flera säljare valt att ha dessa bakom lås.


Restaurangsutrustning - ring oss!

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter