Barkylar

Visar alla 5 resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA15H-I

TEFCOLD BA15H-I

Mått BxDxH cm:
60 x 52 x 87

6.900kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA25H-I

TEFCOLD BA25H-I

Mått BxDxH cm:
90 x 52 x 87

9.600kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA25S-I

TEFCOLD BA25S-I

Mått BxDxH cm:
90 x 51.5 x 87

10.400kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA30H-P

TEFCOLD BA30H-P

Mått BxDxH cm:
135.5 x 52 x 90

13.680kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD BA5H-I

TEFCOLD BA5H-I

Mått BxDxH cm:
50 x 52 x 87

6.500kr

Köp din barkyl hos utrustningsgruppen.se

Vi har ett stort utbud av förstklassiga barkylar för var krog, pub och restaurangs behov. Har vi inte modellen du söker i webshoppen så är det bara att ringa oss på 08 – 121 372 80 – Vi tar alltid fram produkten från leverantören som kunden efterfrågar efter.

Restaurang och butiksutrustning - Ring så hjälper vi dig!


Öka merförsäljningen med en Barkyl

Ett enkelt och smidigt sätt att öka merförsäljningen av läsk, öl och vin är att ha det snyggt frontad i en upplyst barkyl. Produkter som är placerad i ett bra läge säljer helt enkelt mer, därför väljer mång att ha sin barkyl där alla kan se den, för maximal exponering och därmed en ökad merförsäljning. Det är en väl beprövad metod som många krogägare använder sig utav.

Kontrollera måtten

Innan du beställer en Barkyl så är det ett par saker du bör tänka på. Det första är att kontrollera och mäta utrymmet ordentligt, viktigt att inte avlopp, ventilationer eller eluttag blir blockerade. Under bardisken kan det finnas slangar och rör att ta hänsyn till, så var noga med att även kolla efter sånt.

Rengöring

Det är viktigt att en barkyl är ren och snygg av flera olika anledningar. Speciellt om den är exponerad ut mot gästerna. Renhållningen av en sån här kyl är enkelt. Oftast behövs det inte mer än en enklare avtorkning med en mjuk, ren trasa med lite varmt vatten och diskmedel som är livsmedelsgodkänt.

Barkyl med glasdörrar

Barkyl med glasdörrar är den mest populära produkten inom klassen för bar och krog-ägarna. Detta beror på att det är väldigt enkelt att få produkterna exponerade när dörrarna är av glas. Det finns olika typer av glasdörrar där de två vanligaste alternativen är vanlig glasdörren och det andra är skjutdörren. Om man vill spara plats så är skjutdörrarna ofta att föredra.

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter