Glassfrys

För butiken, kiosken, caféet och restaurangen

Vi hjälper dig att hitta den rätta glassfrysen för just dina behov. Ring oss kostnadsfritt idag.

Visar alla 10 resultat

Glassfrys för din verksamhet

Vi har glassfrysar som passar alla restauranger, butiker, kiosker, bensinmackar, cafér – Ja, alla tänkbara verksamheter som erbjuder glassförsäljning! En bra glassfrys har skjutdörrarna på toppen, det hjälper till att hålla kvar den nedkylda luften inne i frysen och därmed glassen kallare.

Välj utrustning efter dina behov

Kolla så du har gott om utrymme bakom och runt om där kylen ska stå då detta underlättar underhållningen av din maskin. Behöver du hjälp att hitta rätt glassfrys för just ditt behov så kan vi hjälpa dig. Ring oss på 08 121 372 80 för kostnadsfri rådgivning. Vi har flera års erfarenhet av branschen.

Sommaren och glassätarna är här

Den stora glass-säsongen är äntligen här och det är dags att fylla upp frysen med olika typer av Glass. Du har exempelvis gräddglass, sorbet, sherbet, gelato, isglass från tillverkare som, Triumf Glass, Engelholms Glass, Åse Glass, GB Glass, Ben & Jerry, Sia glass och många fler att ta hänsyn till.

Visa typer är mer populära än andra vid olika tillfällen. Som kiosk och butiksägare kan Ben & Jerry’s visa sig vara en guldgruva att ha i sin glassfrys medans strand caféet kommer ha GB glassen som sin storsäljare.

Vår rekommendation är enkel. Rätt glass i rätt kyl!

Visar alla 10 resultat