Exponeringskylar

Maximera merförsäljningen med en exponeringskyl

Exponeringskylar är perfekta att använda för varor som behöver extra exponering i din butik, cafe eller restaurang. Exempel på produkter är läsk, öl, färdigrätter och pålägg. Vanligt är att man använder dem till olika produkter under året då de är väldigt flexibla. Hittar du inte den model ni söker så hjälper vi er att ta fram den.

Vi säljer självklart enbart exponeringskylar som klarar den nya miljöförordningen från 2020.

Genom ett leasingavtal kan du oavsett om du driver en butik, ett café eller en restaurang leasa din kyl. Detta är bra för dig som vill investera i utrustning med bibehållen likviditet. Kontakta oss08 121 372 80 så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag.

Visar alla 6 resultat

Att välja den rätta Exponeringskylen

Exponeringskyl är en maskin som passar lika bra i restaurang, butik som café. Den främsta fördelen är att den har många användningsområden, man kan både använda den som dryckeskyl eller till att exponera varor i. Beroende på om du har en butik, restaurang eller ett café så använder du den troligen olika.Ett exempel är butiksägare som vill visa kunderna sitt sortiment av färdigrätter eller andra varor. Vanligt är också att ha öl och dricka i den som man vill kyla ned men samtidigt göra det enkelt för sina kunder att välja vad de vill ha. En stor favorit är tefcold fsc 1380 som både är prisvärd och av bra kvalité.

Viktigt att tänka på när man väljer exponeringskyl

När man väljer kyl så är det viktigt att tänka på några olika saker.

Storleken

Storleken är viktig då du dels ska få plats med den i lokalen men också få plats med dina varor i den. Det finns både fullhöjdskylar och mindre kylar som man kan ha exempelvis på eller under en bänk. Viktigt att man tänker på är utrymet runt där kylen ska stå så att man enkelt kan komma åt för att göra rent. Detta spar både tid och arbete. En ren och dammfri kyl presterar bättre, drar mindre energi, håller bättre dina produkter kalla samt ökar det den totala livslängden på maskinen.

Exponering och skyltning

Ljuslådan ovanför kylen är till för att exponera ditt budskap. Här är det bara kreativiteten som sätter stopp. Många väljer att branda sin kyl med kända varumärken medans andra väljer att ha en mer personlig touch.

Hyllor

Justerbara hyllor är bra att ha eftersom du då kan anpassa höjden efter exempelvis burkar och olika typer av flaskor, såsom PET och glas.

Dörrar

Självstängande dörrar gör att du inte behöver oroa dig för att energiförbrukningen ska höjas om någon lämnar dörren öppen.

Ett års garanti med smarta betal-lösningar

Alla våra exponeringskylar har 1 års garanti. Köper du mer än en så kan vi också titta på lösningar för att finansiera ditt köp. Med en lång erfarenhet av branchen vet vi att ingen restaurang och butik är den andra lik. Vi rekommenderar därför alltid att du Kontaktar oss08 121 372 80 så vi kan ge dig en personlig lösning för just dina behov.

Klimatklass

Kyl-/frysenheten är utformad för att fungera bäst vid ett givet temperaturintervall. De vanligaste klimatklasserna för kyl-/frysenheter som används i nordiska klimat är klimatklass SN och klimatklass N. Det betyder att kyl-/frysskåpet fungerar bäst vid en rumstemperatur på +10 °C till +32 °C respektive +16 °C till +32 °C.

Klimatklass Min. temp. Max. temp
SN 10° C 32° C
N 16° C 32° C
ST 18° C 38° C
T 18° C 43° C

Klimatklasser kan kombineras, de vanligaste är dessa:

SN / ST = från 10° C till 38° C
SN / T = från 10° C till 43° C

Visar alla 6 resultat