Exponeringskylar

Maximera merförsäljningen med en exponeringskyl

Exponeringskylar är perfekta att använda för varor som behöver extra exponering i din butik, cafe eller restaurang. Exempel på produkter är läsk, öl, färdigrätter och pålägg. Vanligt är att man använder dem till olika produkter under året då de är väldigt flexibla. Hittar du inte den model ni söker så hjälper vi er att ta fram den.

Vi säljer självklart enbart exponeringskylar som klarar den nya miljöförordningen från 2020.

Genom ett leasingavtal kan du oavsett om du driver en butik, ett café eller en restaurang leasa din kyl. Detta är bra för dig som vill investera i utrustning med bibehållen likviditet. Kontakta oss08 121 372 80 så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag.

Visar alla 6 resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD CEV425-I

TEFCOLD CEV425-I

Mått BxDxH cm:
59.5 x 64 x 184

7.560kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD CEV425CP-I

TEFCOLD CEV425CP-I

Mått BxDxH cm:
59.5 x 64 x 198

7.440kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD FS1002S-P

TEFCOLD FS1002S-P

Mått BxDxH cm:
100 x 73.5 x 199

16.800kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD FSC1000S-P

TEFCOLD FSC1000S-P

Mått BxDxH cm:
100 x 74 x 200

16.200kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
TEFCOLD FSC1200S-P

TEFCOLD FSC1200S-P

Mått BxDxH cm:
120 x 74 x 200

19.200kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TEFCOLD FSC1380-P

TEFCOLD FSC1380-P

Mått BxDxH cm:
59.5 x 64 x 198

9.000kr

Att välja den rätta Exponeringskylen

Exponeringskyl är en maskin som passar lika bra i restaurang, butik som café. Den främsta fördelen är att den har många användningsområden, man kan både använda den som dryckeskyl eller till att exponera varor i. Beroende på om du har en butik, restaurang eller ett café så använder du den troligen olika.Ett exempel är butiksägare som vill visa kunderna sitt sortiment av färdigrätter eller andra varor. Vanligt är också att ha öl och dricka i den som man vill kyla ned men samtidigt göra det enkelt för sina kunder att välja vad de vill ha. En stor favorit är tefcold fsc 1380 som både är prisvärd och av bra kvalité.

Viktigt att tänka på när man väljer exponeringskyl

När man väljer kyl så är det viktigt att tänka på några olika saker.

Storleken

Storleken är viktig då du dels ska få plats med den i lokalen men också få plats med dina varor i den. Det finns både fullhöjdskylar och mindre kylar som man kan ha exempelvis på eller under en bänk. Viktigt att man tänker på är utrymet runt där kylen ska stå så att man enkelt kan komma åt för att göra rent. Detta spar både tid och arbete. En ren och dammfri kyl presterar bättre, drar mindre energi, håller bättre dina produkter kalla samt ökar det den totala livslängden på maskinen.

Exponering och skyltning

Ljuslådan ovanför kylen är till för att exponera ditt budskap. Här är det bara kreativiteten som sätter stopp. Många väljer att branda sin kyl med kända varumärken medans andra väljer att ha en mer personlig touch.

Hyllor

Justerbara hyllor är bra att ha eftersom du då kan anpassa höjden efter exempelvis burkar och olika typer av flaskor, såsom PET och glas.

Dörrar

Självstängande dörrar gör att du inte behöver oroa dig för att energiförbrukningen ska höjas om någon lämnar dörren öppen.

Ett års garanti med smarta betal-lösningar

Alla våra exponeringskylar har 1 års garanti. Köper du mer än en så kan vi också titta på lösningar för att finansiera ditt köp. Med en lång erfarenhet av branchen vet vi att ingen restaurang och butik är den andra lik. Vi rekommenderar därför alltid att du Kontaktar oss08 121 372 80 så vi kan ge dig en personlig lösning för just dina behov.

Klimatklass

Kyl-/frysenheten är utformad för att fungera bäst vid ett givet temperaturintervall. De vanligaste klimatklasserna för kyl-/frysenheter som används i nordiska klimat är klimatklass SN och klimatklass N. Det betyder att kyl-/frysskåpet fungerar bäst vid en rumstemperatur på +10 °C till +32 °C respektive +16 °C till +32 °C.

Klimatklass Min. temp. Max. temp
SN 10° C 32° C
N 16° C 32° C
ST 18° C 38° C
T 18° C 43° C

Klimatklasser kan kombineras, de vanligaste är dessa:

SN / ST = från 10° C till 38° C
SN / T = från 10° C till 43° C

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter