Väggkylar

Våra produkter hjälper dig att öka merförsäljningen

Restaurang och butiksutrustning - Ring så hjälper vi dig!

Visar alla 4 resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Max

Max

Mått BxDxH cm:
60 x 76 x 126

17.800kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
OFC 200

OFC 200

Mått BxDxH cm:
100 x 56 x 125

25.000kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
OFC 220

OFC 220

Mått BxDxH cm:
49.5 x 60 x 175

21.000kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rafal

Rafal

Mått BxDxH cm:
98 x 78 x 152

28.300kr

Tänk på detta innan du köper utrustning

Innan du köper en väggkyl eller annan utrustning så är det ett par saker som du bör tänka på. Detta är att förhindra krångel och överraskningar som kan dyka upp på vägen som kan skada, eller till och med och förstöra din maskin. Sköter man om sin väggkyl och utrustning så håller den i +10 år.

Här nedan följer ett par tips som du bör tänka på innan du köper något. Givetvis, är det något du är osäker på så kan du alltid ringa oss på 08 – 121 372 80 så hjälper vi kostnadsfritt till med det just din verksamhet behöver. Har vi inte den på lager så hjälper vi till att ta fram och frakta den till din dörr.

Inspektera och mät utrymmet

Innan du införskaffar utrustning så krävs det en del planering och en hel del mätning. Inspektera utrymmet ordentligt där du planerar att ha kylen. Kontrollera så att maskinen inte kommer täcka viktiga saker som ventilation, avlopp eller eluttag som du behöver komma åt. Annat som är viktigt att tänka på är platsen. En del maskiner alstrar värme vilket i sin tur kan påverka närliggande produkter/maskiner på ett oväntat sätt. Exempelvis så vill du inte ha kylmaskiner nära ugnar. Så ta fram måttstocken och se till så din maskin får plats ordentligt. Lägg gärna på lite marginal så att du enkelt kommer åt runt omkring.

Renlighet och hälsa

Renlighet är bland det viktigaste du kan tänka på när det kommer till kylar överlag. Först och främst så kommer det till en ökad merförsäljning och vad för känsla och uttryck det signalerar till kunderna. Att hålla en kyl ren och fräsch är ett enkelt, kostnadsfritt och effektivt sätt för att öka merförsäljning. Inte bara det, det ökar även livslängden på vägg-kylen. Det är inte bara framsidan som exponeras som ska vara ren och fräsch utan även utrymmena runt omkring.

Tänk därför på att ta hänsyn till detta när du inspekterar och planerar platsen för väggkylen så att du kan komma åt alla sidor, även baksidan på ett enkelt sätt. Att ha detta på checklistan för veckostädningen är att rekommendera – åtminstone för att få bort all damm som samlas vid ventilation.

Smuts, mögel och otrevligheter från utrustningen sprider sig snabbt till produkterna som befinner sig i kylen. Detta är inte bara otrevligt utan också en hälsofara och kan i värsta fall få en hel verksamhet på fall. Som tur är detta busenkelt att undvika genom enklare städrutiner.

Väggkyl för att exponera dryck och läsk

Det är svårt att prata om väggkylning utan att komma in på läskiga ämnet – läsk och dryck! Vi har nog alla minst ett knep när det kommer till att merförsälja och lockelser av läsk, dryck, öl och energidrycken. Vi har sett att många av våra kunder har valt att ställa en extra max-kyl strategiskt vid kassalinjen. De har visat sig att kunder som inte plockade på sig en burk cola vid ingången har ändrat sig efter sitt shopping-äventyr och en stunds köande då blodsockret har sänkts ett par nivåer. En läskande dryck är precis vad de behöver och plockar därför på sig en extra innan de betalar. Vad för produkt har du som du kan du merförsälja så här?

Väggkylar och glasdörrar

Tyvärr är det inte så vanligt att väggkylar har glassdörrar. Detta kan bli lite dyrare i längden eftersom kylaggregatet måste jobba hårdare för att hålla produkterna kalla. Glassdörrar hjälper till att hålla kvar kylan inne i kylskåpet och därmed hålla produkterna mer välkylda. Därför kan det vara en del produkter som passar bättre än andra när det kommer till de olika modellerna. Är det en kyl med glasdörr man ska ha så har vi ett helt gäng exponeringskylar samt dryckeskylar. Fråga dig själv vad det är som ska vara i din kyl samt hur du ska exponera innehållet inne i den. Är du osäker så ring gärna oss på 08 – 121 372 80 – ett av våra favoritämnen är kyla och vi hjälper mer än gärna till att svara på frågorna som du har.


Restaurang och butiksutrustning - Ring så hjälper vi dig!

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter