Kontakt

Hej!

Behöver du komma i kontakt med oss så är du välkommen att maila oss på info@utrustningsgruppen.se eller ringa in på 08 121 372 80.

Utrustningsgruppen drivs av Butiksutrustning i Sverige AB som är ett bolag med lång erfarenhet inom butik-, restaurang- och caféutrustning.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på alla dina köp!

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter