Kontanthantering

Har du en butik eller restaurang så behöver du förmodligen ta hand om en hel del kontanter. Med en enklare sedelräknare så klarar du dig förmodligen ganska bra oavsett hur stor butik eller restaurang du har. Har du råd att räkna fel?

Tveka inte att höra av dig på 08 – 121 372 80 för en kostnadsfri rådgivning – Vi hjälper dig att hitta rätt!

Visar alla 2 resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Sedelräknare Bellcount C410D

Sedelräknare Bellcount C410D

Mått BxDxH cm:
29 x 21 x 23.5

10.600kr
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Sedelräknare DC200

Sedelräknare DC200

Mått BxDxH cm:
24 x 23 x 27.2

5.995kr

Sedelräknare används när man behöver räkna ”papper”. Det är oftast pengar det handlar om, men även rikskuponger eller andra typer av kontanter behöver räknas.

Enklare sedelräknare räknar sedlarna med hjälp av ett laserljus som sedlarna passerar igenom vilket ger en hög precision. Mer avancerade sedelräknare kan också på olika sätt upptäcka sedlar som färgats i samband med rån eller t o m falska sedlar.

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter