Blastchillers
Blast-chiller eller snabbnedkylningsskåp sänker temperaturen på mat från +70° till +3° inom 90 min. Det är mellan +10° till +70° som bakterietillväxten i maten frodas som mest. BLC serien har dessutom infrysningsfunktion.
Genom ett leasingavtal kan du oavsett om du driver en butik, ett café eller en restaurang leasa din blast-chiller. Detta är bra för dig som vill investera i utrustning med bibehållen likviditet. Kontakta oss så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag.
Visar alla 4 resultat
Blast-chiller eller snabbnedkylningsskåp sänker temperaturen på mat från +70° till +3° inom 90 min. Det är mellan +10° till +70° som bakterietillväxten i maten frodas som mest. BLC serien har dessutom infrysningsfunktion.
Genom ett leasingavtal kan du oavsett om du driver en butik, ett café eller en restaurang leasa din blast-chiller. Detta är bra för dig som vill investera i utrustning med bibehållen likviditet. Kontakta oss så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag.