Kylskåp

Proffsiga restaurangkylskåp till ditt kök

Inget kök är komplett utan ett kylskåp, likaså är ingen restaurang något utan sitt kök. Vi har kompletta lösningar för allt inom restaurangen och köket, och vår specialitet är förmodligen kylskåpet! Tveka inte att höra av dig på 08 – 121 372 80 för en kostnadsfri rådgivning – Vi hjälper dig att hitta rätt!

Vi säljer självklart enbart kylskåp som klarar den nya miljöförordningen från 2020.

Restaurang och butiksutrustning - Ring så hjälper vi dig!


Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter