Om oss

Välkommen till Utrustningsgruppen!

Med en bred produktmix och 15 års erfarenhet i branschen står vi redo att hjälpa dig som driver livsmedelsbutik, restaurang eller café. Vi är idag återförsäljare för några av marknadens ledande produkter och vi jobbar kontinuerligt för att bygga ut vårt sortiment.

Vi finns här för er inte bara som leverantör av utrustning i toppklass utan fungerar även som rådgivare. Kanske skall du precis till att starta din verksamhet? Hör av dig till oss för en kostnadsfri genomgång av just ditt behov av utrustning.

Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter