Konditorimonter Porkka Basic

(1 kundrecension)
Lägg till i önskelistaAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

26.200kr

100cm x 76cm x 139cm

SKU: PORKKA-BASIC Kategori:

Konditorimontern Basic för konditorivaror, med böjt frontglas mot kund. Glasskjutdörrar mot personalsida. Optimal presentation av konditorivaror på belysta glashyllor. Fläktkyla. Elektronisk styrd termostat, automatisk avfrostning och tövattentork. Justerbara ben. Färg på glaskant finns i tre utföranden: grå, guld och svart. Underdelens gavlar utförda i svart ABS-plast, front och baksida utförda i svart lackerad stålplåt.

Specifikation: Konditorimonter Porkka Basic

Dimensioner76 × 100 × 139 cm

1 review for Konditorimonter Porkka Basic

5.0 av 5
1
0
0
0
0
Skriv en recension
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. uffe

  Funkar perfekt för mina behov. Kör mackor o lite sånt i.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Du kan även maila in din beställning på order@utrustningsgruppen.se eller ringa på 08-121 372 80
  Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

  Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

  Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

  Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter