TEFCOLD MD1900

Lägg till i önskelistaAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Levereras med rundade hörn och stötfångare för en utmärkt display. MD-modellen är i vitmålat galvaniserat stål. Köldmedium är det miljövänliga R452a, som har 45 % mindre miljöpåverkan än R404a. Det frikostiga utrymmet gör MD-modellen fantastisk för kyldisplay i butiker, mackar, varuhus etc. En mjukt öppnad nattgardin ser till att energin sparas när affären är stängd. MD-serien finns också med en SLIM-modell, där förvaringsutrymmet är begränsat, och en ZERO-modell med lägre temperaturintervall.

Kontakta oss för pris

SKU: TEFCOLD-MD1900 Kategori:

✓ Premium design
✓ Vitt utförande
✓ Ställbara hyllor med lutfunktion
✓ Hyllstopp som tillbehör
✓ Temperaturintervall 2-8°C
✓ Invändig LED-lampa med knapp
✓ Digital regulator och temperaturdisplay
✓ Nattgardin/-rullgardin med mjuk upplåsning
✓ Köldmedium R452a

Temperaturintervall+2 till +8Nettovolym954 liter

Specifikation: TEFCOLD MD1900

Vikt228 kg
Dimensioner73,7 × 188,5 × 198,5 cm

Recensioner

0.0 av 5
0
0
0
0
0
Skriv en recension

Det finns inga recensioner ännu

Var den första att recensera “TEFCOLD MD1900”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan även maila in din beställning på order@utrustningsgruppen.se eller ringa på 08-121 372 80
Vi har butik-, köks-, cafée och restaurangutrustning från de bästa leverantörena

Vår affärsidé är att erbjuda er verksamhet ett anpassat utbud av utrustning utifrån just ert behov och er budget. Då det kan vara krångligt att veta vad man behöver så erbjuder vi kostnadsfri och kontinuerlig rådgivning för våra kunder. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hjälp av vårt stora kontaktnät av leverantörer inom ny och begagnad utrustning inom restaurang, köks butik & cafée.

Vi har inte något eget lager utan skickar direkt ifrån leverantör så därför behöver du inte oroa dig för att varorna inte finns inne och måste beställas hem först, utan du kan förlita dig på leverantörernas stora lagerkapacitet. En bonus med detta är att vi dessutom kan erbjuda er mycket bra priser.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med utrustning så titta gärna in igen eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att regelbundet få information om aktuella kampanjer och nya produkter